Британський міністр мав рацію: Китай надавав Росії військову допомогу

Не секрет, що українські дрони боляче дошкуляють окупантам. Тож - Китай допомагав Росії з ними боротися. Як саме?

Китай допомагав росіянам закуповувати глушилки для боротьби із бойовими дронами, - повідомляє видання Financial Times. Китайська державна регіональна організація у травні шукала для російських клієнтів засоби радіоелектронної боротьби.

Асоціація сприяння торгівлі з Росією провінції Гуандун була створена минулого року за вказівкою місцевого департаменту торгівлі, щоб допомагати російським імпортерам шукати та закуповувати різну продукцію, від вантажівок до човнів. 22 травня асоціація розмістила у месенджері WeChat "Оголошення про купівлю іноземними підприємствами обладнання" для безпілотних літальних апаратів (БПЛА).

...вони хочуть придбати "генератори перешкод, детектори дронів або технологічні рішення, пристрої придушення БПЛА, глушилки діапазонів частот зв'язку"

З нього випливало, що вони хочуть придбати "генератори перешкод, детектори дронів або технологічні рішення, пристрої придушення БПЛА, глушилки діапазонів частот зв'язку". Оголошення у WeChat про пошук глушилок було видалено незабаром після розміщення. Представник асоціації сказав газеті, що воно було "якоюсь помилкою, і ми його зняли". У повідомленні наводився докладний опис обладнання боротьби з дронами.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі