Форум "хороших росіян" у Львові. Навіщо він здався?

Обурення частини українського суспільства проведенням Форуму російської опозиції на тлі російських же обстрілів легко зрозуміти. То в чому ж сенс події?

Про хороших руських. Я розумію скепсис на їхній рахунок. Чудово розумію, бо підстави до скепсису є і я сам скептично до них відношуся, переважно. Але також розумію, що кожен росіянин, який зараз не з Путіним, а проти, послаблює нашого ворога. Це беззаперечний факт.

Форум російської опозиції у Львові - це та сама суб'єктність української політики, якої ми так прагнемо

Так само факт, що є росіяни, які воюють за нас. І такі росіяни були на Форумі російської опозиції у Львові. В мене немає до росіян із ЗСУ інших почуттів, крім шани за їхній чин. Я не сприймаю критику проведення цього Форуму. Така критика - повне нерозуміння процесів, що відбуваються. Форум російської опозиції у Львові - це та сама суб'єктність української політики, якої ми так прагнемо. Це політична гра України на полі, де раніше безроздільно панувала Московія - на полі національно-визвольних рухів.

Коли ми надаємо майданчик для російської опозиції, ми демонструємо силу. Коли у Львові, бандерівському Львові, вільно ходять росіяни, ми ламаємо всі стереотипи про українських фашистів, які щедро посіяв по всьому світу наш брехливий ворог.

Вперше російська опозиція сиділа за одним столом із російськими воїнами, що захищають Україну. Це реально прорив і це новий рівень підтримки України з боку російської опозиції

Так, не треба чекати від цього Форуму якихось проривів, повстання в Москві і Путіна, повішеного на кремлівській стіні. Це політична подія передусім і вона націлена на інше. Але і без прориву не обійшлося. Вперше російська опозиція сиділа за одним столом із російськими воїнами, що захищають Україну. Це реально прорив і це новий рівень підтримки України з боку російської опозиції. Вони підтримали учасників бойових дій проти Московії і відрізали собі будь які шляхи назад. А це значить, що опозиція Путіну радикалізується і буде готова до рішучих дій.

М'яко кажучи, я не фанат Володимира Зеленського, але Форум російської опозиції у Львові - це правильне рішення. Повністю підтримую. Ми переможемо, і чим більше росіян буде не з Путіним, тим швидшою буде наша перемога і тим менше українців загине.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі