Не орки, а росіяни. Зневага до ворога не скасовує самоповагу

Війна кривава і виснажлива, і одним із важливих її уроків має стати самоповага та відсутність знецінення ворога. Особливо - у ЗМІ

Увага. Тут ви зараз мене лаяти будете. Побачив рішення Нацради, яка не рекомендує медіа називати росіян різними лайливими словами. І от чесно, хоча зазвичай є противником будь-яких регуляцій, саме тут зради не бачу. З двох причин:

- йдеться про медіа, а не про блогосферу,

- це рекомендації, а не директиви.

Щиро особисте: мене трішки заколлупало бачити в ЗМІ змішування публіцистичного стилю з базаром. Це на ФБ чи тим більше у твітері, абсолютно прийнятно називати ворога будь-якими словами. Відводьте душу, ми тут за цим.

Але коли в умовно "білих" медіа починається це "оркочмоні з раїсі!!!" - причому, яко прищ на сраці, прямо посеред тексту, написаного в стандартній публіцистичній манері - перепрошую, в цій ситуації погано виглядають не росіяни, а ті, хто так пише. Це все одно, що в знак зневаги до Путіна повісити його портрет на стінку і щогодини йому сраку показувати. Путін про це не дізнається, а у вас буде портрет Путіна на стінці і щогодини гола срака.

Ненавидіти ворога можна чистою мовою. Ненависть від цього не зменшується. Скоріш навпаки, кривляння знижує градус і додає відтінок несерйозності

Ненавидіти ворога можна чистою мовою. Ненависть від цього не зменшується. Скоріш навпаки, кривляння знижує градус і додає відтінок несерйозності. Держава-окупант, російська агресія, російські військові злочини, геноцид українців - це сильні слова, повні зневаги та ненависті. "Лаптєорки пітуна" - це кривляння. Саме тому ми вимагаємо від урядів світу визнати Путіна військовим злочинцем, а не лаптєорком та засранцем. Окрім зневаги до ворога, важливо мати самоповагу.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі