Цифрову речницю МЗС покусав бухгалтер радянського колгоспу?

Хотіли, як найкраще, а вийшло - як завжди. МЗС представило свою цифрову речницю, та схвальних відгуків було обмаль. У чому справа?

Подивився на створену за допомогою штучного інтелекту цифрову речницю МЗС. Посміявся від того, як у маминих зігомьотів горить, що вона мулатка. Концептуально справді сподобалось. А потім включив звук і горіти стало вже в мене. Бо жоден ШІ не виглядатиме достойно, якщо тексти йому писатимуть мовою бухгалтера радянського колгоспу.

Дмитро Кулеба, так не можна. Ця "речниця" виглядає максимально неприродньо не тому, що погано зроблена (зроблена чудово), а лише тому, що говорить лютим канцелярітом. В поєднанні з монотонністю та слабкою мімікою виходить суміш системи "сєдоє горє і унилая пєчаль".

Ви оцифрували бюрократа. Краще б вже було повстання машин. На щастя, виправити це просто - посадіть на її тексти нормального райтера

"Я буду виконувати низку завдань. Насамперед буду інформувати громадськість, доносити оперативну та перевірену інформацію консульської служби МЗС України, буду повідомляти журналістам новини про роботу консулів по захисту прав та інтересів громадян України за кордоном". Ви оцифрували бюрократа. Краще б вже було повстання машин. На щастя, виправити це просто - посадіть на її тексти нормального райтера. А то зараз таке, що краще і це нейронці передати.

АПД. Кажуть, тексти теж нейронка. Ну то загрузіть в неї нормальні тексти, а не Стройовий статут та правила техніки безпеки про роботі на фрезерному верстаті, я не знаю.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі