Створення слідчої комісії з фортифікацій дотисли. Але є велике АЛЕ?

ТСК щодо доцільності використання коштів на фортифікації та дрони, створення якої домагалися майже півроку - таки є. Однак чи зможе вона щось розслідувати?

Після вчорашніх скандалів у Раді зелена влада почала мститися. Дуже тупо й примітивно та дріб'язково. Хоча при цьому десь ніби почали поступатися. Однак, дуже навіть умовно. Бо насправді, погодившись із деякими рішеннями, зокрема щодо ТСК стосовно фортифікацій і дронів - переробили основну концепцію.

Тимчасова слідча комісія - інструмент опозиції, і коли вона висуває такі ініціативи, при всіх владах та в усіх скликаннях, вона ж і очолювала ініційовані нею комісії. Цього разу зелені мародери й колаборанти підмінили рішення й таки проголосували за нього, але замість Михайла Забродського з ЄС поставили головою сценариста кварталу й латентного ватника Миколу Задорожного. Опозиційну фракцію представлятиме в комісії учасник АТО Михайло Бондар.

...Задорожного всунули, щоб не допустити реальних розслідувань, усе заблокувати ще на рівні доступу до матеріалів і польових досліджень та оголосити вигідний владі позитивний висновок

Рішення комісії й так голосують більшістю, а вона у "слуг" з ОПЗЖ наявна ("слуги" ввели від себе ще пару ватників та абсолютно байдужих лояльних виключно до ОП нардепів). Але цього Задорожного всунули, щоб не допустити реальних розслідувань, усе заблокувати ще на рівні доступу до матеріалів і польових досліджень та оголосити вигідний владі позитивний висновок.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі