Навіщо Банковій нищити репутацію ЗСУ?

Ма'яна Безугла відома своїми скандальними законопроєктами щодо ЗСУ та відвертим цькуванням Головкома Залужного. Тепер - вона взялася за Сирського. Що це означає?

А ось і розв'язка. Виявляється, руками Мар'яни Безуглої Офіс атакував не Валерія Залужного. Офіс атакував ЗСУ. Олександр Сирський, суперлояльний Сирський, мав з Андрієм Єрмаком всього пару медових місяців, які вже закінчилися.

І проблема тут точно не в Сирському. Якщо Залужного можна було підозрювати в формуванні політичного іміджу, Сирський слухняно виконував всі накази з Банкової, мовчав про мобілізацію, а своїми відео і фотками не імідж собі створював, а відверто смішив людей. Не конкурент Зеленському від слова зовсім.

Чому ж тоді Офіс став відпрацьовувати по Сирському? Бо Офіс валить не Сирського, а армію, як інституцію. Офісу треба не герої війни, а "погані генерали", які нездатні виконувати задачі, поставлені "хорошим Офісом". На виході має залишитися лише один, який переміг Росію самотужки, незважаючи на "поганих союзників", х***ий "народ-ухилянт" і "бездарних генералів".

Нищити репутацію армії заради своїх політичних інтересів - недалекоглядна і згубна для ініціаторів цього трешу політика

Саме тому Мар'яна так і не покинула коаліцію СН/ОПЗЖ, а активно множить на нуль репутацію армії, як інституції і при новому Головнокомандувачі. Давайте, незалежно від політичних симпатій, підтримаємо ЗСУ, друзі. Армія - наша гордість і єдина, по-справжньому спроможна інституція в державі. Нищити репутацію армії заради своїх політичних інтересів - недалекоглядна і згубна для ініціаторів цього трешу політика.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі