Фінляндія блокуватиме мігрантів, які перетинатимуть кордон з Росією

Європа дедалі серйозніше ставиться до російської загрози. Особливо - після низки гучних шпигунських викриттів, що прокотилися країнами ЄС

Уряд Фінляндії запропонував у вівторок надзвичайний закон, щоб блокувати шукачів притулку/в'їзду через кордон з Росією, - пише Reuters. Як відомо, Фінляндія закрила кордон протяжністю 1340 км минулого року після збільшення притоку мігрантів, зокрема із Сирії та Сомалі, невдовзі після того, як країна приєдналася до НАТО.

З огляду на останні заяви Дональда Туска про те, що затримана група російських шпигунів (9 чоловік), яка готувала підпали та інші диверсії у Польщі, Литві, Латвії і ймовірно Швеції, напрям зусиль Російської Федерації зрозумілий

І це правильно. З огляду на останні заяви Дональда Туска про те, що затримана група російських шпигунів (9 чоловік), яка готувала підпали та інші диверсії у Польщі, Литві, Латвії і ймовірно Швеції, напрям зусиль Російської Федерації зрозумілий.

Також раніше були заяви від влади Естонії про те, що Росія може використовувати штучні міграційні кризи для зростання ультраправих/ізоляціоністських настроїв на Заході.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі