Чому немає укріплень під Вовчанськом? Бо є стадіон. Точніше, був

Українці досі живуть так, наче війна - це новини з телеекрану. Будують дороги, стадіони, клумби... А за півроку - росіяни перетворюють все на руїни. Як так сталося?

Мені так подобаються розмови про те, що укріплення під Харковом збудувати було неможливо. Бо якщо ти такий розумний, йди сам спробуй збудувати щось під вогнем, коли росіяни все спалюють.

Історія ж почалася 24 лютого 2022 року. Взагалі весь Всесвіт тільки цього дня утворився. Великий Вибух стався, і з'явився час. До цього нічого не було. Сингулярність тільки

А потім я згадую - а, ну, так. Історія ж почалася 24 лютого 2022 року. Взагалі весь Всесвіт тільки цього дня утворився. Великий Вибух стався, і з'явився час. До цього нічого не було. Сингулярність лише. Тому питання - а що ви, блін, робили всі три роки до того, коли не стріляли??? - не має сенсу. У сингулярності все немає сенсу. Нашого Всесвіту тоді не було. А той, хто каже, що щось було до Боневтіка - єретик і брехун.

Коли вам у всі вуха репетували - готуйтеся, буде війна. Коли вам американці ще за півроку сказали: буде війна. Коли вам естонці за два тижні мало не силою джавеліни всунули: буде війна!

І тільки коли росіяни почали палити все, до чого тільки можна дотягнутися - ну, тепер можна поговорити і про фортифікації. Та тільки, бач ти, біда якась. Вже пізно. Росіяни палять все, до чого дістануться. Якщо ти такий розумний - йди сам спробуй збудувати щось під вогнем. А, ну так. Якщо будувати фортифікації заздалегідь - звідки ми тоді візьмемо гроші на дороги. Щоразу забуваю. Ось вам свіжовідремонтований стадіон у Вовчанську. Ну, як ЗОЖ? Допоміг?

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі