Воєнні трофеї з України - стали подарунками на "Полі чудес"?

На Росії навіть низькоінтелектуальне шоу для домогосподарок зуміли перетворити на інструмент воєнної пропаганди. Нижче падати нікуди?

Старші від 30-х років пам'ятають, наскільки популярним колись давно, ще в 1990-ті, було злизане Москвою в Заходу шоу "Поле чудес" з Лєонідом Якубовічем. Ну, так воно в Москві і лишилось. І Якубовіч в свої 78 досі його веде, бо базова політика Кремля щодо російського загалу - "консервація" або "відтворення декорацій старих добрих часів і вже тоді консервація".

...невинуватих і непричетних там немає в принципі. Навіть нібито безневинні старі клоуни напряму залучені до підтримки вбивства українців - і цілком цим задоволені

Просто раніше Якубовіч приймав в якості подарунків червону рибу від учасників з Помор'я, консервацію і плетені речі від захоплених домогосподарок, оленячі шкіри від учасників з Якутії... А тепер приймає в якості подарунків збитий український дрон від "героя СВО". Так що це прекрасно ілюструє, що невинуватих і непричетних там немає в принципі. Навіть нібито безневинні старі клоуни напряму залучені до підтримки вбивства українців - і цілком цим задоволені.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі