Вибух у Білгороді - не остання з терористичних операцій ФСБ?

Теракт у Крокусі не спрацював, ФСБ підірвало будинок у Білгороді? Обличчя путінізму: бракує жертв на фронті, треба вбивати цивільних. Навіть якщо це росіяни

Судячи з відео вибуху у Білгороді, маємо чергове "кашмірське шосе," органоване ФСБ для підняття патріотичного духу. З їхньої точки зору, вони все правильно роблять, оскільки теракт у "Крокус-Сіті" не дав бажаного результату і люди не пішли масово в армію.

Якщо цей вибух нічого не змінить - прогнозую, що теракти проти цивільного населення триватимуть по всій Росії й надалі

Якщо цей вибух нічого не змінить - прогнозую, що теракти проти цивільного населення триватимуть по всій Росії й надалі. І, звісно, будуть винні НАТО, англосакси, французи та українці. Цікаво, коли нарешті росіяни зрозуміють, що їх нищать не вищенаведені англосакси, НАТО, українці, чеченці чи (перелік можна продовжувати). Усіх їх нищить власна влада, яка тримається виключно на крові, страху і терорі проти власного народу.

І так триває вже майже 800 років, починаючи від Василя IІІ та його сина Івана Грозного. Поки вони цього не зрозуміють - про будь-які зміни всередині країни, а отже й зміну політичного курсу, говорити складно.

p.s. є ще одна реалістична версія - це був 500 КАБ, який вчергове не вдало випустив СУ-34. Може й так. Але суті кривавого царювання руського міра це не змінює. Щоб бути при владі, московським керівникам потрібні постійні жертви. І свої, - й інших народів.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі