Телемарафон замість дронів: Кабмін знову обирає телевізор

Прем'єр Шмигаль вважає, що передання фінансування від телемарафону (а це 1.7 млрд грн) на потреби ЗСУ - недоцільне

Петиція до Кабінету міністрів України, в якій громадяни закликали закрити "Єдині новини" та телеканал "FreeДом", отримала відповідь прем'єр-міністра Дениса Шмигаля. Українці пропонували використовувати кошти, виділені на телемарафон для закупівлі дронів та авто для ЗСУ. Глава уряду відповів на таку ініціативу відмовою. Він, зокрема, заявив, що таке перенаправлення коштів є "недоцільним". Про це йдеться у відповіді Шмигаля на петицію, яку пописали понад 29,5 тис. осіб.

Цікаво, в Ізраїлі під час війни такі самі пріоритети? Там теж держава фінансує Телемарафон, а громадяни збирають на пікапи та дрони?

Це все, що треба знати про приоритети. Схоже, що Шмигалю важливіші досягнення на тому Телемарафоні, ніж забезпечення військових. Чи він сподівається, що держава за рахунок платників податків і далі буде фінансувати піар влади на телебаченні, а самі платники податків через волонтерів будуть забезпечувати військових дровами та пікапами? Цікаво, в Ізраїлі під час війни такі самі пріоритети? Там теж держава фінансує Телемарафон, а громадяни збирають на пікапи та дрони?

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі