РосТБ: Чому Київ досі стоїть? Чому стоїть Харків? Знищити!

Після нищівного російського удару по Харкову пропагандисти Путіна уже відверто визнають: вбиватимуть усіх українців, щоб загарбати наші землі

Якщо раніше російська влада ще брехала, що в Україні нібито живе братський народ, який Росія рятує та звільняє від фашизму, то тепер державна пропаганда, вже відкинувши всі пристойності, прямо говорить про те, що в Україні - всі вороги, і нікого шкодувати не потрібно. На російському телебаченні вже чесно визнають: саме їхня армія винищила дощенту цілу низку українських міст на сході України. Що поробиш - такі зараз методи ведення війни, - каже головний пропагандист Путіна Соловйов.

"Харків треба знеструмити настільки, щоб він став нежиттєздатним. Щоб усі 800 тисяч населення, які там залишилися, взяли речі і пішли на Захід", - депутат Держдуми РФ

Державні діячі Росії уже відкрито закликають до геноциду і етнічних чисток щодо українських громадян, цілеспрямованому і методичному зрівнюваню Харкова, Києва і решти наших населених пунктів із землею. "Харків треба знеструмити настільки, щоб він став нежиттєздатним. Щоб усі 800 тисяч населення, які там залишилися, взяли речі і пішли на Захід", - депутат Держдуми РФ. Адже все проросійське населення вже виїхало до Росії, тому всіх, хто залишився - можна знищувати до ноги.

Всі, хто живе в Росії, хто зміг туди виїхати - люди вищого сорту, росіяни. Решту - можна і треба вбивати. Нічого не нагадує? Ні, бо навіть німецькі нацисти настільки відверто не озвучували своїх моторошних цілей.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі