Британські війська воюватимуть в Україні?

Ексміністр оборони Сполученого Королівства заявив: не виключає можливості направлення британських військ на допомогу Україні

Колишній міністр оборони Великої Британії Бен Уоллес заявив в ефірі Times Radio, що британським військам, можливо, доведеться воювати в Україні. Так, відповідаючи на запитання журналіста TR, чи може Британія підхопити клич Еммануеля Макрона про відправку військ НАТО до України, Уоллес відповів:

"Так, я не можу виключати цього. Частиною політики стримування є двозначність. Змусити противника гадати про те, як далеко ми зайдемо і що робитимемо далі. І це те, що Путін провертає майстерно, залишаючи всіх гадати, що він робитиме. Найголовніше, що ми ніколи не заперечували такої можливості. Це не означає, що ми обов'язково зробимо це, але нам потрібно змусити Путіна будувати припущення і перемогти його в його власній грі"

оллес відкрито порівняв Путіна з Гітлером та зазначив, що Заходу час прокинутися щодо намірів російського тирана, і закликав британський парламент прийняти міжпартійне зобов'язання, взявши на себе відповідальність витрачати не менше 3% ВВП на оборонний сектор

Крім того, Уоллес відкрито порівняв Путіна з Гітлером та зазначив, що Заходу час прокинутися щодо намірів російського тирана, і закликав британський парламент прийняти міжпартійне зобов'язання, взявши на себе відповідальність витрачати не менше 3% ВВП на оборонний сектор. Зазначивши, що країна не має права чекати на поліпшення економічного становища, перш ніж направити на збройні сили необхідне фінансування.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі