Папа Римський поламався?

Схоже, Франциск І остаточно визначився, на чиєму він боці. І це не Україна

Хотілося би думати (справді, хотілося би), що в Римського Папи - сенільний психоз, деліріум. В народі - "бєлка". Звідти - "бєлиє флаґі", бандьєра б'янка... Але якщо без жартів, то Первосвященник, який виходить із закликом підняти "білий прапор", ЗНАЮЧИ, що в нашому випадку - це прямий шлях до знищення - просто приймає сторону нашого ворога. Стає коліщатком у системі ворожої пропаганди, одним із її клевретів.

Так, Франциск І - клеврет Путіна. Гнила поведінка Папи могла би прибрати форм звичного католицького квієтизму (це пофігізм і апатія по-їхньому, якщо хтось не знає), як зазвичай буває в них у кризові для світу моменти. Із сірим шумом кондового моралізаторства та порожніми закликами до миру. Але нині все далеко не так. Римський Папа регулярно підкреслює, що перебуває на боці нашого ворога, підмовляючи нас скоритися перед злом, прямо говорячи, що поступитися злу - це чеснота. Ситуативно чи стаціонарно він такий - це вже інше питання.

Суть у тому, що істота, яка після Бучі й Маріуполя пропонує здатися, очолює світовий католицизм. Таке не налазить на голову, але з цим треба змиритися. Скільки в Римського Папи дивізій, кажете? Він сам дивізія. Дивізія інформаційних військ кремля. А краще би він був сенільним психотиком.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі