Етнічні чистки на окупованому Запоріжжі. Один народ?

Росіяни чинять самосуд і депортують українців цілими родинами - хвалиться гауляйтер Запоріжжя

Росія масово депортує українське населення з окупованих територій. Гауляйтер Запоріжжя Балицький відкрито визнав: виганяють українців цілими родинами лише за те, що ті не підтримували російське вторгнення та виступали проти так званої СВО.

Складається дивне враження: ніби дивишся не інтерв'ю російського (де-юре) топчиновника, а епізод із голлівудської стрічки-постапокаліпсису про всесвітнє зло, адже такий рівень дегуманізації людської особини в реальному житті уявити складно. Але ось воно - обличчя російського нацизму. Окупанти приходять на нашу землю, оголошуючи себе героями-визволителями, і чинять над місцевим населенням "самосуд", викидають з домівок жінок, дітей, літніх людей та інвалідів лише за те, що вони живуть на своїй землі і є українцями. І пропутінський Балицький відкрито говорить про ці етнічні чистки на камеру, пишаючись своїми успіхами в денацифікації українців.

Схоже, що теза про "один народ", заяложена до дірок російською пропагандою, розповсюджується лише на один народ - росіян. І вони вже не соромляться публічно це визнати.

Оригинал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі