Захід готується до масштабної війни: чому це хороша новина

Росія не воюватиме з тими, хто до цього готовий

Війна може статися будь-коли в наступні 20 років - заявив голова Військового комітету НАТО Роб Бауер. В свою чергу міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус заявив, що Росія може напасти на країни НАТО через "5-8 років". Найвразливіші до нападу країни Балтики - Естонія, Латвія та Литва - будують лінії оборони на кордоні з Росією та Білоруссю. А Франція, яка навіть у часи холодної війни намагалася іноді маневрувати між СРСР та США, зараз налаштовує свою економіку на масштабне військове виробництво, яке, зокрема, працюватиме на український фронт.

Що краще Захід підготується до війни, то менше шансів, що вона буде

І це все добре тому, що чим краще Захід підготується до війни, тим менше шансів, що вона буде. Росія не воюватиме з тими, хто до цього готовий.

Холодним душем для Європи стала перспектива обрання Трампа, який не збирається вкладатися у безпеку Європи. І тому в власну безпеку Європа вимушена вкладатися сама.

Але найголовніше, що у масовій свідомості європейців стався справжній кремлівський переворот. Якщо раніше винуватцем війни в уяві європейців був Путін, то зараз, попереджаючи про війну на десятки років вперед, європейці наважуються робити висновок, що винувата вся його важко хвора країна… Нарешті.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі