Підготовка до перемовин? Навіщо Путіну був потрібен Карлсон

Не лише у Кремлі переконані, що після повернення Трампа у Білий дім той може спробувати укласти якусь сумнівну геополітичну угоду

Маячня Володимира Путіна перед недожурналістом Карлсоном - це стартові позиції Путіна на перемовини з Дональдом Трампом. Це нейтралітет України, визначення окупованих територій за Росією і якісь там умовні закони про денацифікацію. Торг по деяких позиціях, втім, можливий. Після цього Путін, мнучись, натякає, що відчепиться від НАТО.

У цій маячні немає нічого нового. Але цього разу у якомусь форматі такі перемовини можуть колись відбуватися. Не лише у Кремлі переконані, що після повернення Трампа у Білий дім той може спробувати укласти якусь сумнівну геополітичну угоду. Тому у Кремлі вже зараз публічно через громадянина США передають у Вашингтон свої стурбованості, вимоги, комплекси та образи.

Чи повернеться Трамп у Білий дім і чи піде він на принизливий мир з Росією – ще далеко не з'ясовані питання. Але Україні вже варто розширити дипломатичні інструменти

Чи повернеться Трамп у Білий дім і чи піде він на принизливий мир з Росією – це ще далеко не з'ясовані питання. Але Україні вже варто розширити дипломатичні інструменти – працювати адресно з обома партіями і конкретними сенаторами, розширити контакти між українськими політиками й експертами та американським політикумом, системно виходити на американські телеканали та соціальні мережі.

Інакше значну частину інформації про війну в Україні американці дізнаватимуться через такі от "інтерв'ю" з чортом.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі