Ворог знову показав своє обличчя. Якими будуть наслідки

Нині, після такого показового удару по цивільних, всі прихильники надання підтримки Україні на Заході отримають додаткові аргументи на свою користь

​​Було дві версії, чому третину зими ми пережили без масованих обстрілів:

1. У Росії закінчуються ракети.

2. Росія навмисно вирішила зробити паузу, щоб не мобілізувати на Заході прихильників надання допомоги Україні. Послабити нашу підтримку.

Сьогодні стало зрозуміло, що правильним був перший варіант. Просто ракети накопичували. Другий варіант для російських нелюдей виявився занадто складним.

В чому сенс таких каральних ударів по супермаркетам, пологовим будинкам та багатоповерхівкам, окрім маніакального задоволення від самого факту вбивства цивільних?

В чому сенс таких каральних ударів по супермаркетам, пологовим будинкам та багатоповерхівкам, окрім маніакального задоволення від самого факту вбивства цивільних? Пояснити неможливо. На боєздатність армії це не впливає, ненависть до РФ та мотивацію військових тільки посилює. Чого добилися цим ударом? Нічого.

Усю минулу зиму так само довбили по українським містам - добилися тільки передачі Україні касетних снарядів, ракет та F-16. Тисячі російських військових заплатили життям за ці безглузді обстріли.

Нині, після такого показового удару по цивільних, Україні знову щось нададуть. А всі прихильники надання підтримки Україні на Заході отримають додаткові аргументи на свою користь.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі