Рецепт автентичної та сучасної куті від шефа

Кутя - сакральна для українців страва. Саме з неї починається різдвяна трапеза

Цей випуск я присвячую Різдву та Святвечору, тому хочу приготувати кутю та узвар, які чудово підійдуть до святкового столу. Пшенична кутя буде трохи незвичною, бо окрім автентичних меду, горіхів та маку я додав ще трохи натертого кореню імбиру, лимонний сік та лимонну цедру. А до узвару я додав гілочки чебрецю та розмарину, щоб зробити його ще більш ароматним. Святкуйте та насолоджуйтеся українськими смаками!

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі