Чесність замість акторства. Як має змінитися інформаційна політика влади

Те, що допомагало на початку війни, зараз заважає

Інформаційна політика має змінитися. Це головний висновок від спілкування Володимира Зеленського з журналістами. Те, що, можливо, допомагало на початку війни, зараз заважає. У команди діючого президента завжди гарно виходило продавати майбутнє - обіцяти, що щось визначне ось-ось станеться, і всім одразу стане добре.

Але стратегія чекання дива (виберіть варіант: західних танків, літаків, далекобійних ракет, контрнаступу), яке все змінить буквально через "двє-трі нєдєлі", вже давно не працює. Бо надто багато питань лишається в теперішньому.

Замість єдиного ура-марафону потрібна чесна розмова. Лише вона зможе додати авторитету владі

Тому замість єдиного ура-марафону потрібна чесна розмова. І про непопулярні рішення, і про складні варіанти завершення війни, і про недосконалу зовнішню політику, і про непросту зовнішню кон'юнктуру. І, нарешті, про непросте майбутнє, яке станеться не лише через "поганих депутатів" або "поганих партнерів", а і через передвоєнну сліпоту та і вже зовсім недавні прорахунки.

Чесна розмова має лише додати авторитету владі. Бо пропаганда і цензура не в силі змусити людей не бачити очевидне.

До речі, якщо такої чесної та відвертої розмови немає у спілкуванні із західними партнерами, то це взагалі катастрофа. Бо там взагалі цінують лише аргументи, цифри і розрахунки. І терпіти не можуть емоційних пасажів, акторства та зверхності.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі