Лише три інгредієнти: готуємо домашнє згущене молоко

До речі, ви знали, що французи називають згущене молоко "варенням з молока"?

Згущене молоко – ласощі, улюблені багатьма з дитинства. Воно смакує з млинцями, оладками, сирниками, також його можно використовувати у приготуванні різноманітних десертів. Те молоко, що продається в магазині, не всіх влаштовує, бо його склад іноді не дуже корисний. Тож пропоную приготувати згущене молоко вдома – таке, як у тій самій баночці з хлопчиком на етикетці, тільки набагато краще, бо воно не містить нічого, крім молока, цукру, масла і ванілі.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі