Махачкала – лише початок. Росія вибухне під тиском бруду і крові

Цей вибух змете всіх – і тих, хто потайки мріє про ліберальну Росію, і тих, хто допомагає Путіну творити його мерзотну імперію

Єврейські погроми – це лише верхівка айсберга того дикунства і середньовіччя, яке розпалює Володимир Путін у часи своєї диктатури. Всі найгірші інстинкти нацизму і насилля не просто не забороняються, а активно використовуються нинішньою державною пропагандою – зокрема для війни в Україні. Заради мобілізації на цю війну рашистська пропаганда старанно відтворює кращі зразки обману нацистської Німеччини і власні зразки сталінської Росії. А тепер під гучну антиізраїльську пропаганду Кремля ці самі інстинкти штовхають натовп та злітні смуги махачкалинського аеропорту.

Махачкалинським аеропортом натовп не обмежиться. Він обов'язково колись вихлюпнеться за межі, вказані пропагандою

Але є одне "але". Махачкалинським аеропортом натовп не обмежиться. Він обов'язково колись вихлюпнеться за межі, вказані пропагандою.

Бо неможливо контролювати найгірші інстинкти юрби, якщо вже на них побудоване УСЕ суспільство.

Росія – багатонаціональна "тюрма народів" – вибухне під тиском бруду і крові, і змете всіх – і тих, хто потайки мріє про ліберальну Росію, і тих, хто допомагає Путіну творити його мерзотну імперію.

Запам'ятайте ці слова.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі