Ідеальний шкільний перекус. Швидкий рецепт смачного печива

Я не додаю в нього ані граму цукру – солодкий смак дадуть мед та родзинки

Вівсяне печиво – це корисний та поживний снек, який сподобається і вам, і вашим діткам. Його можна зібрати до школи або просто в дорогу з собою. А ще в цього печива є один маленький секретик: на другий день воно стає ще смачнішим.

Інгредієнти

• 150 г вівсяних пластівців

• 100 г пшеничного борошна

• 30 г льону

• 70 г олії ( я брав оливкову)

• 50 г апельсиновий сік

• 60 г меду

• 60 г родзинок

• 5 г розпушувач

• 60 г горішків

• цедра апельсину

• дрібка солі

Приготування

З вівсяних пластівців готую борошно – простіше за все зробити це блендером або кавомолкою. Родзинки ( краще темних сортів) ошпарюю окропом і даю постояти хвилин 10. Зливаю воду, додаю мед і і в блендері також роблю однорідну суміш. Горішки подрібнюю.

Всі інгредієнти змішую в чаші кухонного комбайна з насадкою "лопатка", далі даю тісту хвилин 30 постояти у холодильнику під плівкою.

Потім формую кружечки, обвалюю їх у цукровій пудрі – це опціонально, сплющую долонями і печу в духовці при 185 градусах приблизно 20 хвилин – поки не почне рум'янитись.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі