Путін просить зброю. Що Ин хоче натомість?

На Заході мають замислитися над посиленням санкцій

Перед війною Володимир Путін мріяв змусити Джо Байдена сісти з ним за один стіл і поділити "сфери впливу". Зараз він зустрічає бронепоїзд міжнародного фріка Кім Чен Ина, аби виклянчити у нього трохи радянської зброї.

Звісно, переламу на фронті та зброя не зробить, але шансів на затягування війни стане більше.

Однак світові треба розуміти, що російсько-північнокорейська співпраця – це загроза не лише Україні. Адже в обмін на свою зброю північнокорейський диктатор очікує від Путіна отримати військові ядерні технології. Мати численну ядерну зброю, яка може дотягнутися і до Японії, і до США, є давньою мрією Кім Чен Ина.

В обмін на свою зброю північнокорейський диктатор очікує від Путіна отримати військові ядерні технології

Тому на Заході варто замислитися над посиленням санкцій проти Росії, наприклад щодо електроніки для ракет, бо судячи з західних ЗМІ ці санкції не дуже працюють.

Багато країн-виробників цієї електроніки – і на Заході, і в Азії – є недалекими сусідами Північної Кореї. І російські ракети, начинені їхньою ж електронікою, можуть полетіти не лише в Україну, а і до них самих. Зустріч двох диктаторів – зайве нагадування Заходу, що посилення санкцій проти Росії не лише допомагатиме Україні, а і зміцнюватиме їхню власну безпеку.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі