Любовь з першого кусь. Готуємо кускус за три хвилини

Ця крупа прийшла до нас з Африки. Але не дивлячись на свою екзотичність, вона – рідна сестра нашої манки

Сьогодні я хочу розвіяти міфи про складність приготування кускусу. Я знаю, що його досі деякі бояться, бо що ж це за звір такий? А насправді кускус, якщо дуже спрощено, – це смажена манка. А як ми готуємо манку? Додаєш гарячу воду, отак швидко замішуєш і вона вже готова. Так само і з кускусом. До речі, він дуже корисний: стабілізує водно-сольовий обмін і стимулює діяльність мозку. А завдяки калію в складі кускусу зміцнюється серцевий м'яз. Тож нумо готувати!

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі