Блінкен у Києві: про що насправді був цей візит

Американська підтримка і далі триватиме – але триватиме доти, доки позиції між Києвом та Вашингтоном будуть чітко погоджені

Україна давно стала частиною внутрішньої американської політики, і візит Блінкена до Києва був не лише про російсько-українську війну, а й про те, що Байден скаже або почує про Україну під час виборчої кампанії у США, яка, фактично, почалася в країні.

Напередодні поїздки Зеленського у США у Білому домі не дуже хочуть бачити невдалі імпровізації з українського боку

Напередодні поїздки Зеленського у США у Білому домі не дуже хочуть бачити невдалі імпровізації з українського боку та розуміють, що кожне слово, сказане про Україну у США, може істотно вплинути на президентську виборчу кампанію.

Переконаний, що була порушена і тема виступу Зеленського з трибуни ООН. Там немає сенсу звертатися до Китаю чи Росії, але треба буде воювати за серця країн Глобального півдня, а це дуже тонка і відповідальна справа.

Кожне згадування про корупцію в Україні береться на озброєння трампівською опозицією та боляче б'є по рейтингу Байдена

Також, думаю, окремо звучала тема і корупційних скандалів в Україні. Бо кожне згадування про корупцію в Україні береться на озброєння трампівською опозицією та боляче б'є по рейтингу Байдена.

Під час візиту Блінкена у Київ було оголошено і про черговий мільярдний транш підтримки України. Підтримка і далі триватиме – але триватиме доти, доки позиції між Києвом та Вашингтоном будуть чітко погоджені – без образ, закидів та звинувачень – та синергією працюватимуть на українську перемогу.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі