Пальці можна зʼїсти: курячі гомілки в хрусткій хмаринці

Олія, білок, сіль і самі гомілки – це все, що вам знадобиться

Більшість з вас готують курячі гомілки на пательні чи в духовці, та й у мене є безліч рецептів страв з ними. Але я впевнений, що гомілки в хмаринках ви точно не робили. Здивовані? А я не жартую. А все для того, щоб вразити ваших головних поціновувачів їжі. Ця проста страва для дітей, і точно їм сподобається. Хоча і ви, дорослі, теж можете з'їсти.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі