Діти її обожнюють: піца з молодої кукурудзи за 30 хвилин

За бажанням можна додати бекон чи будь-яку шинку

Дуже смачний і швидкий рецепт! Поки триває сезон – обов'язково спробуйте приготувати вдома.

На форму 26 см

• 1,5 середніх качана (зрізаної кукурудзи виходить 240 г)

• 1 велике яйце

• 40-45 г борошно

• сіль, трави

• 200 г соус з томатів

• 100 г томатів чері

• 75-90 г сиру гауда

• 75-90 г сиру чеддер

• сухий орегано

• оливкова олія

Приготування

Молоду кукурудзу з качана просто зрізаю ножем, кидаю у миску, додаю яйце та сіль, трішечки перебиваю блендером – не в однорідну масу, а просто щоб наполовину зернята перебити. Додаю борошно та чебрець.

Форма 26 см. Беру пергамент, змащую його оливковою олією, викладаю кукурудзяну масу, дуже обережно на неї викладаю готовий томатний соус.

Соус я готую сам з томатів, або можна брати готовий неаполітано з базиліком. Зверху натираю два види сиру – тут ви можете брати будь-який свій улюблений і будь-яку кількість. Прикрашаю томатами чері та посипаю сухим орегано. Ставлю у духовку на 200 градусів на 20 хвилин, як все запечеться – готово!

Дайте трішки охолонути і насолоджуйтесь смакотою!

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі