Що приготувати з кабачків: швидкий рецепт закуски від шефа

Якщо родичі везуть та везуть кабачки з городів, а смажити набридло – приготуйте цю легку та пікантну закуску

Сезон городини в розпалі! Якщо раптом друзі або родичі хочуть поділитися з вами кабачками, то можете сміливо брати – у мене є для вас чудовий рецепт, який треба обов'язково спробувати. Отже, готуємо малосольні цукіні.

Інгредієнти

• 900 г ще ніжних цукіні

• 3 чайні ложки солі

• 2 столові ложки меду

• 2,5 столові ложки яблучного оцту

• 3-5 зубочки часнику

• 2 ложки олії

невеликий пучок кропу

Приготування

Далі все дуже просто: нарізаю кабачок 2-3 мм товщиною, кладу у миску, засипаю сіллю, добре перемішую, так щоб кожен шматочок був у солі, та залишаю на пів години.

Ви, напевно, в курсі, що кабачки випускають дуже багато води. Тому я досить добре відтискаю руками ломтики кабачка від води, потім додаю мед, яблучний або винний оцет (тут смак самі регулюйте), додаю тоненько нарізаний часник, кріп та олію. Знов все перемішую.

Потім ставлю на декілька годин в холодильник – і готово.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі