Справжнє обличчя "хороших русских": ліберал захищає вбивцю

Коли нарешті на Заході настане розуміння, що світ від Росії може врятувати лише її тотальна ізоляція?

"Надєжда" російських лібералів і західних урядів Олексій Навальний визнав терориста Ігоря Гіркіна "незаконно арештованим політв'язнем".

Ще раз: ліберал назвав терориста і ненависника західної демократії, на совісті якого тисячі життів, благородним терміном "політвʼязень", який, хоч, як каже Навальний, і вчиняв злочини, але, бачте, незаконно був арештований режимом Путіна.

Як можна вірити у майбутнє російської демократії, якщо її лідер захищає того, хто вбивав в тому числі пасажирів з рейсу MH-17?

В мене немає питань до росіян (там давно нема з ким говорити), в мене немає питань до українців, які вже давно визначилися з розумінням, як мають виглядати "хорошие русские", але в мене є питання до західних лібералів, представників європейських демократій та усіляких грантових структур – як можна вірити у майбутнє російської демократії, якщо її лідер захищає того, хто вбивав в тому числі і ваших громадян з рейсу MH-17?

Коли нарешті на Заході настане розуміння, що в Росії нема кого підтримувати, а світ від Росії може врятувати лише її тотальна ізоляція?

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі