Як зварити соковите куряче філе: лайфхаки від шефа

Перший секрет – температура води. Другий – час приготування

Здається, всі в курсі, як зварити куряче філе – на перший погляд, це справа проста. Але я знаю, що часто зварене куряче філе виходить дуже сухим та його важко прожувати. Все через те, що ця частина курки пісна та зовсім не містить жиру. Але повірте, воно може бути набагато смачнішим. Я хочу поділитися з вами лайфхаком, як зробити соковите куряче філе. Для цього вам потрібно знати кілька нюансів. По-перше, починайте варити його тільки в холодній воді. По-друге, робіть це не більше 20 хвилин.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі