Заміни міністра культури недостатньо. Потрібно ще дещо

Слово теж стріляє. А якщо наше слово мовчить, то стріляють слова з іншого боку

Заміна міністра культури буде позитивним кроком, якщо разом з міністром зміниться політика Міністерства культури.

Замість плебейського несмаку і провінційного малоросіянства, які, судячи з тендерів, проповідувало міністерство культури Ткаченка, держава має сприяти створенню справжніх самобутніх українських культурних продуктів, гідних тих подвигів, які щодня здійснюються в Україні.

Навіть анонімні телеграм-канали викликають більшу довіру, ніж казенні новини, і це діагноз державному телебаченню

Замість державного телебачення має бути плюралізм телеінформації з дотриманням принципів національної єдності. Інформаційний "марафон" викликає питання хоча би тому, що його вже не дивляться. Навіть анонімні телеграм-канали викликають більшу довіру, ніж казенні новини, і це діагноз державному телебаченню, які не може дати суспільству чесну інформацію тоді, коли це найпотрібніше.

Замість щоденних і беззмістовних ритуальних танців під Лаврою у виконанні "прихильників РПЦ" та "комісії Мінкульту" має бути нарешті остаточна заборона релігійної філії ФСБ в Україні. Поки в країні діє РПЦ, довіра, принаймні, до політики, Мінкульту – буде на межі нуля.

Це лише початок тих змін, які потрібні політиці у сфері культури. Бо слово теж стріляє. А якщо наше слово мовчить, то стріляють слова з іншого боку.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі