Не звільнили, а зачистили. Правда про те, як живе Маріуполь

Зруйнувати ціле місто, а потім почати його відбудовувати, щоб заселити своїми людьми – так виглядає "захист населення" по-російськи

Російська влада стверджує, що нібито захищає та рятує російськомовне населення Донбасу від так званих українських націоналістів. Але на прикладах можна переконатися, що реальні цілі Росії на Донбасі – це банальне пограбування захоплених територій, а місцеве населення вони не лише не захищають, а й винищують і позбавляють усього.

Найпоказовіший приклад – Маріуполь. До початку повномасштабного російського вторгнення Маріуполь був одним із найбагатших міст України. Тут працювали два великі металургійні комбінати, діяв морський порт, але після приходу Росії місто фактично було знищено, а десятки тисяч його мешканців загинули. Металургійні комбінати зруйновані, й тепер російські загарбники розпилюють їхні залишки на металобрухт і вивозять до Росії. А для гарної картинки про те, що в Маріуполі нібито тепер все добре, кремлівська влада наймає пропагандистів та блогерів, які знімають брехливі репортажі. Але правда все одно проривається.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі