В Кремлі почався підкилимний мордобій

Лизоблюди, олігархи та раби панічно шукають собі нового господаря

В Кремлі – підкилимний мордобой на тему, хто врятував країну від Євгена Пригожина. Найоперативніша версія, яка зайшла через проросійські Телеграм-канали, – перемовини з екс-кухарем Пригожиним вів екс-охоронець Путіна Дюмін.

Персона Дюміна (а за нею – начальник Госгвардії Золотов) давно мусолилася у медіа як головного претендента на наступника Путіна. Персона мерзенна і цілком в дусі путінського оточення – безпосередня участь у анексії Криму, керування штабом Сухопутних військ, ну, і, звісно, він неодноразово потрапляв під санкції.

За іншою злитою у ЗМІ версією, всім керували секретар Ради безпеки Патрушев та голова адміністрації президента Вайно. Шойгу і Герасімов, за усіма версіями, участь у перемовинах не брали, відтак їх прибрали подалі від тіла царя…

Не так важливо, хто насправді вів перемовини з Пригожиним. Важливо, що всі ці самоствердження відбуваються за рахунок репутації царя

А тепер найголовніше: не так важливо, хто насправді вів перемовини з Пригожиним і хто за ним, можливо, стояв. І навіть неважливо, скільки в цьому всьому було чиєї режисури. Важливо, що всі ці мордобої і самоствердження відбуваються за рахунок репутації царя, який, виявляється, не контролює ситуацію в країні.

У цій ситуації Путін ризикує стати "кульгавою качкою" – коли президент все ще при владі, але ось-ось залишить свою посаду, і від нього все менше щось залежить. Натомість лизоблюди, олігархи і раби вже панічно шукають собі нового господаря.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі