Наслідки теракту на ЗАЕС торкнуться усіх

Питання лише, чи почує "глибоко стурбована" міжнародна спільнота якщо не голос розуму, то хоча б власний інстинкт самозбереження?

Загроза теракту на Запорізькій АЕС – це нагадування усій отій "глибоко стурбованій" міжнародній спільноті, що коли в сучасному світі хворий маньяк погрожує одній країні, то наївно вірити, що тебе це лихо обійде, якщо ти з власної вигоди намагаєшся "зрозуміти" маніяка.

Якщо щось таки станеться на АЕС, наслідки будуть для всіх

Якщо щось таки станеться на АЕС, наслідки будуть для всіх.

Будуть навіть для африканських країн, які щойно закликали "розвести війська" і "помиритися" і які не зможуть отримати забруднене українське зерно по брудному зерновому коридору.

Наслідки будуть для Орбана і Угорщини, яка не приєднується до санкцій і яку не захистять нікчемні для ядерних опадів кількасот кілометрів.

Наслідки будуть і для Туреччини, яка хоч і підтримує Україну, але досі торгує з Росією.

Наслідки будуть і для ООН, яка досі толерує Росію в Радбезі і яка остаточно покаже свою неспроможність вирішувати найболючіші питання світової безпеки.

Наслідки будуть навіть для Сі і Китаю, який купляє в Росії нафту, і якого добряче гепне світова економічна криза, неминуче спричинена ядерною катастрофою.

Питання лише, чи почує та "глибоко стурбована" спільнота якщо не голос розуму, то хоча б власний інстинкт самозбереження?

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі