Орбан претендує на Закарпаття?

Звісно, добре, що 11 українських громадян не в російському полоні. Але Орбану має бути соромно підігравати геополітичним фантазіям Путіна

Володимиру Путіну заманулося продемонструвати, кого саме він визнає легальним господарем Закарпаття. Тому він віддав 11 громадян України родом із Закарпаття в руки Віктору Орбану.

І Орбан залюбки погодився зіграти у цю схему. Адже він вже давно вдає з себе "батька нації" і показує, як захищає угорців, де б вони не були. Захищає їх, навіть якщо вони є громадянами інших країн. Особливо, якщо вони громадяни країн-сусідів, де йому досі болять фантомні болі кордонів Австро-Угорщини. Наприклад – громадяни України, яка на полі бою захищає європейську цивілізацію, в тому числі Угорщину, від російської навали.

Для Орбана від схеми подвійний зиск – і ніби "своїх" звільнив, і про свою претензію на Закарпаття тишком-нишком руками Путіна заявив

До речі, не факт, що визволені громадяни України саме угорці за етнічним походженням. Але факт, що вони закарпатці. Тому для Орбана від схеми подвійний зиск – і ніби "своїх" угорців звільнив, і про свою претензію на Закарпаття тишком-нишком руками Путіна заявив.

Звісно, добре, що 11 українських громадян не в російському полоні. Але Орбану піднімати свою значимість за рахунок воюючої скривавленої України та ще й підігравати геополітичним фантазіям Путіна про неіснування України у нинішніх кордонах – це треба бути ще тим негідником!

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі