Швидкий пиріг з беконом. Аромат затьмарить свідомість!

Коли пиріг готовий, залишаємо його на 2 хвилини. Зʼїли дуже швидко, мабуть, треба готувати мінімум в 2 рази більше

Іноді найпростіші речі можуть здивувати. Надзвичайно простий рецепт, але разом божественно смачно!

Швидкий пиріг з цибулею та беконом.

Інгредієнти:

500г листкового бездрізджового тіста

60-80г бекону

120-140г цибулі

Оливкова або рослинна олія

Трішки бальзамічного оцту

Сіль, свіжі трави

Та можна додати ще трішки меду

Готуємо!

Крок 1: Розморожене тісто обережно розгортаю і ділю на 6 частин. Кожен трішки проколюю виделкою, щоб не так сильно деформувалися у процесі випікання.

Крок 2: На пергамент наливаю трішки олії, бальзамічного оцту, сіль, тім'ян (ось тут можна додати ще меду).

Крок 3: Кладу кільце цибулі, на нього ломтики бекону, зверху листкове тісто. При бажанні можна змастити яйцем, але це не обов'язково.

Крок 4: Випікаю при температурі 180г приблизно 25-30хвилин, слідкуйте щоб тісто було повністю приготоване - тоді смачно!

Аромати в процесі готування потьмарюють свідомість. Коли пиріг готовий, залишаємо його на 2 хвилини. Зʼїли дуже швидко, мабуть, треба готувати мінімум в 2 рази більше)))

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі