Голий не тільки Путін, а і його ППО. Чи бачать це хижаки?

Цілих 30 маленьких літачків, які потенційно можуть нести будь-який заряд, легко долають ППО столиці РФ!

А уявіть, якби якийсь безпілотник мав інший, значно потужніший заряд? Таємничі безпілотники знищили не інфраструктуру і, навіть, не військові обʼєкти, вони знищили набагато важливішу ціль – репутацію російських "ПВО". Виявилося, що Росія беззахисна перед іншими, в тому числі, ядерними країнами.

Щоби пояснити масштаб того, що сталося над Москвою, варто нагадати як під час ядерного протистояння часів Холодної війни обидва блоки посилювали свої протиповітряні сили, - бо вони надавали теоретичну можливість ударити по ворогу і не отримати удар у відповідь.

Саме тому комуністи інвестували мільярди у свої "ПВО", потім мільярди у "ПВО" інвестувала путінська Росія.

Ця поразка політично не менше важлива, ніж знищення "Кинджалів" над Києвом

Колись, у 1987 році, німецький авіатор Матіас Руст оминув радянську ППО і приземлив свій маленький літак прямо на Красній площі. Тоді у відставку пішла купа генералів і це спричинило навіть політичну кризу у СРСР, бо зʼясувалося, що ніякої сильної ППО, про яку розповідали з телевізорів, у "совка" немає. І тут, сьогодні, цілих 30 маленьких літачків, які потенційно можуть нести будь-який заряд легко долають ППО столиці (!) РФ!

Ця поразка політично не менше важлива, ніж знищення "Кинджалів" над Києвом, або флагмана "Москва" у Чорному морі. Вона показала, що на Росії голий не лише король, а і його перехвалене "ПВО". І всі геополітичні хижаки це бачать.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі