Биточки з тюльки і соусом Дзадзикі. Смакота, наче на морі!

Анчоус - дуже корисна риба для дієти. Багато омеги-3, білків та мінералів

Ах, Одеса! Обожнюю твоє море, сонце та божественно смачні страви з морепродуктів. Цього разу я посмажив неймовірно смачні Биточки з тюльки, бо це дуже смачно та швидко. В магазині шукайте свіжу або заморожену тюльку, вона ж чорноморський анчоус.

Легко готувати, але ще швидше поїдати!

Інгредієнти:

- 2 пачки чорноморських анчоусів с/м (1кг)

- 2 великих яйця

- 2 ст ложки борошна з гіркою

- 1/2 пучка зеленої цибулі (біла частина)

- 1/2 пучка петрушки та кропу

- сіль і перець

- рослинна олія для смажіння

Готуємо:

Головне тут почистити на чисте філе рибку: відриваєте голову з кишківником, а потім обережно відокремлюєте хребет. Все! Чисте філе готово. Додаємо яйця, зелень, борошно, спеції, замішуємо все і смажимо на пательні, на середньому вогні з двох сторін.

Викладаю на паперову серветку, щоб вона увібрала зайвий жир. Та подаю гарячими! Можна зі сметаною чи зробити соус Дзадзикі з тархуном)

Смакота, наче на морі!

Шукайте недорогі, наші продукти та буде вам щастя!

До речі, анчоус дуже корисна риба для дієти, я то знаю) Багата омегою-3, білками та мінералами. Мені дуже смакує ще й маринованою у пряному маринаді. Треба якось теж зробити.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі