Для тих, хто любить експерименти: печеня зі свининою та смаженою редискою

Так, вам не почулося: редиску можна смажити!

У вас теж кожен день одне й те саме питання: що приготувати на обід та вечерю? Я знаю це замкнуте коло, тому вигадав для вас дещо цікаве та оригінальне. Приготуємо другу страву – печеню по-домашньому, але зі смаженою редискою. Термічна обробка зробить її солодкою та схожою на смак капусти в голубцях. Тримайте цей рецепт в голові, коли знову не будете знати, що ж смачного приготувати.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі