Руки геть! Політики почали лізти до справ ЗСУ

Дуже не хочеться ставити своє життя на кон чиїхось політичних інтересів

ЗСУ – єдина державна інституція, яка демонструвала безумовну ефективність з самого початку вторгнення і до сьогодні.

Змінювати структуру підпорядкування Збройних сил, створювати паралельні центри прийняття рішень в ЗСУ ще більш небезпечно, ніж змінювати владу під час війни.

І раз вже у суспільстві склався консенсус щодо незмінності влади до кінця війни, так само має скластися консенсус щодо незмінності керівництва ЗСУ, яке не просто продемонструвало ефективність, а завдяки ньому ми зараз живі.

Коли я був малий шкет і мені свербіло щось розібрати і почистити у батьковій "Яві", батько казав: не заважай машині працювати! Це були дуже мудрі слова, я переконувався в цьому не раз. І на багатостраждальному від юного механіка мотоциклі, і по життю. Зламати те, що працює, дуже легко. Навіть коли хочеш зробити краще.

ЗСУ зараз працюють, як справний двигун. Потужно, ефективно, надійно. Але вже після звільнення Харківщини політики почали лізти в ЗСУ

ЗСУ зараз працюють, як справний двигун. Потужно, ефективно, надійно. Але вже після звільнення Харківщини політики почали лізти в ЗСУ. Всі бачили, як одному генералу заборонили говорити без дозволу зверху, а другий генерал ліз з усіх щілин телемарафону. Зараз тенденції лізти в справи армії посилюються. І це тривожить.

Політики! Як би вам не хотілося безмежної влади, давайте все-таки спочатку виграємо цю війну, а потім вже крадіть, брешіть і робіть що заманеться, добре? Дуже не хочеться ставити своє життя на кон ваших всратих політичних інтересів.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі