Готуємо паску за автентичним рецептом, якому 150 років

Будьте певні: у вас вийде неймовірно ароматна та пухка пасочка

Приготуємо папушник. Здивовані, бо були налаштовані на паску? Не переживайте, саме так у давнину називали цю випічку. А я знаю, як важливо мати перевірений рецепт паски. Тісто зазвичай на неї роблять щедре, тому стає дуже прикро, якщо щось не виходить. Але ви дивитеся моє відео, тому з вами такого не трапиться. Ми зробимо українську паску, якій 150 років. Уявляєте? Її рецепт я взяв з книги Зіновії Клиновецької "Страви й напитки на Україні" та трішки осучаснив. Будьте певні, у вас вийде неймовірно ароматна, пухка та легка пасочка з глазур'ю, яка не тече.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі