Капуста, курка та пшоно. Готуємо… гомільці?

З таких простих продуктів виходить надзвичайно смачна страва

Курячі гомілки, пшоно та капуста – це я зараз не пишу список продуктів, які маю купити в супермаркеті, а перераховую вам основні інгредієнти для неймовірно смачних та оригінальних голубців. Знаю, що багато хто з вас думає, що готувати їх – та ще морока. Але не поспішайте залишати цю страву на свята, мій рецепт доволі простий. Берете капустяний лист, додаєте в нього наше українське пшоно, зверху на нього обсмажену гомілку, загортаєте, викладаєте в форму для запікання, заливаєте соусом і… тренуєте силу волі. І я щойно збагнув: можливо, це не голубці з курки, а правильніше сказати – гомілці? Як вам така назва?

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі