Сідайте зручніше: нова дешева вистава від "слуг"

Тепер вони збирають підписи під зверненням до самих себе

Гра в дві руки від "слуг". Слідкуйте уважно: одна "бореться" з ОПЗЖ, збираючи нікому не потрібні підписи, які не позбавлять їх мандатів. Друга активно користується їх голосами, просуваючи потрібні їй закони і де-факти створюючи коаліцію з колишньою ОПЗЖ.

Тому, коли "слуги народу", маючи всю владу в країні, розповідають, що вони не можуть ухвалити якісь рішення, бо хтось їм щось не підписав – це нісенітниця.

У статті 81 Конституції чітко вказані сім підстав для позбавлення мандату, і ніякі звернення не змінять цей перелік. Але замість того, щоб забезпечувати ці підстави, як от вироки в кримінальних справах чи довідки про виїзд депутатів на постійне проживання за кордон, влада займається дешевою імітацію. А де-факто – створила коаліцію з ОПЗЖшниками і за допомогою їхніх голосів протягує корупційні закони.

Якби "слуги" хотіли боротися з депутатами від ОПЗЖ, останні сиділи б за гратами, а не на керівних посадах у парламенті, як Шуфрич

Якби "слуги" хотіли боротися з депутатами від ОПЗЖ, останні сиділи б за гратами, а не на керівних посадах у парламенті, як Шуфрич.

Безумовно, я підтримую не лише усунення колаборантів з парламенту, а й притягнення їх до відповідальності. А брати участь у дешевій виставі, коли "слуги" тижнями збирають підписи під зверненням до самих себе, не збираюся.

Щоб внести будь-яке питання на пленарне засідання, достатньо голосу представника монобільшості на погоджувальній раді.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі