Путін не може не піти далі. Його мета – не Україна

Він хоче добитися максимального знищення глобальних структур

Не секрет, що розпад СРСР став майже особистою трагедією не тільки для кремлівської верхівки, а й для мільйонів звичайних росіян, які звинувачують у цьому краху насамперед українців, які вважалися найлояльнішими нарівні з білорусами. Саме тому росіяни вперто згадують 10-річчя, 20-річчя, 30-річчя цієї дати й продовжують нескінченно мусувати чутки й переказувати теорії змови, що нібито пов'язані із загибеллю радянської імперії. Саме тому з таким всенародним ентузіазмом зустріли горезвісне "вставання з колін" у середині 2000-х.

Саме тому так небагато росіян виступили проти анексії та окупації Криму й війни на сході колись братської для них України

Саме тому так зовсім небагато росіян у 2014 році виступили проти анексії та окупації Криму й війни на сході колись братської для них України. Саме тому тренди на вихваляння міфів про Радянський Союз так популярні сьогодні в сучасній Росії.

Що ж до сьогоднішньої РФ, то я б надав слово відомому російському політологу, який нещодавно втік у Чехію. Який з безжальною відвертістю препарував сучасний режим: "Росія знайшла свою національну ідею, і це Путін", "він спромігся сформулювати для Росії щось подібне національній ідентичності, яка у своєму жахливому вигляді вилупилася цією війною", "Путін не може не піти далі, його мета – не Україна, його мета весь світ і максимальне знищення глобальних структур".

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі