Зігріває та надихає. Гарбузовий суп, який ви точно заціните

Найніжніший смак та море позитивних емоцій вам гарантовані

Якщо ви любите гарбузовий суп так само, як і я, цей рецепт вам обов'язково сподобається. А якщо ви не любите гарбуз – то це ваш із ним шанс! Адже так просто гарбузовий суп ви ще не готували. Все, що вам потрібно, – відварити овочі в молоці, перебити блендером і додати трохи ароматного базиліка. Найніжніший смак та море позитивних емоцій вам гарантовані. Просто повірте мені на слово та починайте готувати!

Гарбуз, до речі, дуже корисний продукт харчування. Він збагатить раціон харчовими волокнами, калієм та каротиноїдами. Останні здатні накопичуватися в тканинах очей, забезпечуючи ефективний їхній захист та зору загалом. Щоправда, є й протипоказання: алергія на інгредієнти страви, індивідуальна непереносимість, лактозна недостатність і у випадках, якщо молоко виключено з раціону за вказівкою лікаря.

Інгредієнти

300 г гарбуза

2 картоплі

400-500 мл молока

1 морква

1-2 гілочки базиліка

за смаком гарбузове насіння

за смаком сіль та перець

Приготування

Очистіть одну моркву і наріжте широкими кружальцями. Потім розріжте їх на дві частини. Дві картоплини почистіть і наріжте досить великими кубиками. Помістіть картоплю та моркву в сотейник.

Гарбуз (300 г) очистіть і наріжте такими самими кубиками, як інші овочі. Перекладіть кубики гарбуза у той же сотейник.

Посоліть до смаку і залийте 400 мл молока, щоб покрити всі овочі. Поставте сотейник на вогонь і доведіть до кипіння. Проваріть до готовності овочів, зменшивши вогонь.

Після готовності овочів перебийте їх блендером. Якщо в результаті у вас вийде дуже густа суміш, додайте ще трохи молока і доведіть до кипіння. Перебийте суп до отримання однорідної консистенції.

Розлийте суп по тарілках і викладіть туди по кілька листочків базиліка та гарбузового насіння за смаком. При необхідності посоліть і поперчіть.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі