РФ вивчає можливість розміщення на території Білорусі ядерної зброї

З цією метою на територію бескрайних картопляних полів прибула комісія ядерно-технічного забезпечення та безпеки Росії

24 лютого Російська Федерація напала на Україну.

27 лютого в Республіці Білорусь стався "конституційний референдум", котрий скасував статтю про без'ядерний статус РБ.

Пройшло чотири місяці війни, світ побачив всю російську неміч. Бункерний сиделець пробує різні інструменти шантажу світової спільноти, перебираючи газ і голод, та періодично грає червоною кнопкою.

Можливо, РФ планує підставити Білорусь в якості щита проти ядерного удару у відповідь

В контексті цих забав тривожною виглядає спроба втягнути Білорусь. Можливо, підставити в якості щита проти ядерного удару у відповідь.

Не знаю, але факти наступні: військово-політичним керівництвом РФ вивчається можливість розміщення на території РБ ядерної зброї. З цією метою на територію бескрайних картопляних полів прибула комісія 12-го управління МО РФ (ядерно-технічного забезпечення та безпеки) для оцінки реального стану та обсягів відновлювальних робіт на колишніх об'єктах зберігання ядерних зарядів СРСР на території цієї країни.

Зокрема, комісія відвідає колишню 1314-ту ракетно-технічну базу (Мачулищі Мінської області) та об'єкт № 324С (Заречʼє, об'єкт Гомель-30).

Кремль приймає рішення надати збройним силам Білорусі ОТРК "Іскандер", спроможний застосовувати ракети з ядерною бойовою частиною.

Трохи теорії змови: у 1951 році аеродром Мачулищі був одним із перших аеродромів базування стратегічної авіації СРСР, а 1314-а РТБ – одним із перших складів зберігання та підготовки до застосування атомних бомб. Шість охоронних периметрів, зокрема внутрішній – із засобами активного впливу "Піон" (випромінювач СВЧ-енергії). З 1994 року – сховище НБ Білорусі, де зберігалися гроші. Нацбанк побудував навколо об'єкту бетонний паркан (шести виявилося малувато?). Зараз частину колишніх ядерних сховищ експлуатує агропідприємство "Мачулищі" (білоруська якість, кажете?).

Не думаю, що Кремль планує зробити для бульбенфюрера окрему ядерну кнопку у формі деруна

Об'єкт Гомель-30 знаходиться в 130 км від Мозиря, звідки по нам стріляють російські "Іскандери". За радянських часів – центральна база зберігання, такий собі хаб між виробниками ядерних боєприпасів та військами. На південній околиці об'єкту – діюча жіноча колонія.

Не думаю, що Кремль планує зробити для бульбенфюрера окрему ядерну кнопку у формі та зі смаком деруна, але поява ядерної зброї на суміжній з нами території, до того ж скрізь вкритій підготовленими стартовими позиціями ОТРК, треба мати у фокусі уваги наших спецслужб.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі