Оргазм можна прокачати регулярними тренуваннями

Вчені знайшли ділянку мозку, яка реагує на збудження клітора

Вчені довго шукали точку G у жінок і не знайшли, хоча є достовірні свідчення, що процес пошуку сподобався як дослідникам, так і піддослідним. Можливо, саме отримане задоволення, наштовхнуло вчених на пошук іншої точки в іншому місці.

А саме в корі головного мозку жінки (так, нарешті вчені визнають, що жіноче лібідо в голові, а не в гормональних аналізах).

Жіноче лібідо в голові, а не в гормональних аналізах

20 грудня 2021 року в The Journal of Neuroscience опублікували дуже цікаву роботу, про пошук ділянки мозку, яка реагує на збудження клітора.

Соматосенсорна кора – це така область мозку, яка загалом розпізнає дотик, але в цій ділянці, як в дитячому калейдоскопі з різних кольорових скелець, є окремі ділянки, що відповідають за тактильну стимуляцію різних ділянок тіла. Вчені десятиліттями намагались знайти те саме скельце, яке відповідає за ділянку клітора, але отримували суперечливі результати. То й не дивно, бо якщо ви в дитинстві дивились в каледоскоп на світло, то бачили, як дрібний рух рукою повністю змінював картинку. З "точкою оргазму" майже те саме. Сексуальні переживання у кожної жінки різні і розташування відповідної сенсорної зони виявилось різним.

Ба більше! Товщина цієї ділянки у кожної піддослідної жінки була різною, і залежала від частоти статевих контактів та кліторальної стимуляції. Я давно стверджувала, що оргазм можна прокачати регулярними тренуваннями.

Регулярна стимуляція клітора в режимі, якій підходить конкретній жінці, а не уколи в піхву зроблять ваш оргазм неповторним.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі