Більшість продуктів не проникають в молоко матері і не змінюють його смак

Якщо ваша мама під час годування перчила навіть зефірки, ви будете також перчити і кайфувати

Скоро на столі в багатьох родинах будуть смаколики. Зокрема - імбирне печиво. Також в багатьох родинах жінки, що годують грудьми, будуть ковтати слинку, кидаючи погляди на те смачнюче печиво, але стримувати себе, бо "що ти собі думаєш, там імбир та спеції, молоко буде гірким, дитина буде капризувати, животик зпучиться, яка ж ти мамка!" Тай таке...

Так от, у мене є для вас доказова інформація!

Імбир в молоко не потрапляє.

6-Gingerol як основний метаболіт імбиру, що знаходиться у великих концентраціях в імбирному соусі, не потрапляє в молоко і навіть не потрапляє в сечу жінки, що зжерла пряничок, бо ще на етапі метаболізму утворює зв'язки з гіалуроновою кислотою і народжує 6-Shogaol, який не був знайдений в грудному молоці.

Попри забобони мільярду бабусь у світі, більшість харчових продуктів не проникають в молоко і не змінюють його смак, як нам здається.

Нещодавно розглянули (з точки зору проникнення в молоко і концентрації) властивості Piperine (багато в чорному перці) і ось, що виявилось. Піперин проникає в грудне молоко у достатньо високих концентраціях, але замалих, щоб дитина могла відчути його на смак. Тобто молоко не буде з перчинкою. Але ці невеликі ніби концентрації піперину взаємодіють з TRPV-рецепторами дитини і при регулярному вживанні мамою гострої перченої їжі можуть викликати у дитини в майбутньому толерантність до гострих страв.

Отже, якщо ваша мама під час годування перчила навіть зефірки, ви будете також перчити і кайфувати.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі