Зеленський знищив усі дипломатичні напрацювання. Він не дурень, а ворог

Президент України так і не називає Росію агресором. І виклянчує зустріч із Путіним

"Вони всі там вживають наркотики в Україні, чи що там відбувається?"

Це реакція у твіттері депутатки Европейського парламенту Віоли фон Крамон на висловлювання голови парламентської фракції "Слуга народу" Давида Арахамії. Пам'ятаєте, він слідом за своїм вождем, сказав, що США сіють паніку?

Заголовки світових медіа, як на підбір: "Україна применшує попередження США про вторгнення", "Український президент закликає Захід охолодити риторику щодо Росії", "Україна закликає Захід розслабитися", "Зеленський критикує врегулювання Заходом російської кризи" і так далі...

Усі медіа пишуть про одне і те ж саме. Квінтесенція всього написаного проста: Зеленського дратує намагання країн світу рятувати Україну від вторгнення Росії; Зеленський не бачить небезпеки і вичитує колективний Захід, який, на його думку, "сіє паніку" і знищує українську економіку.

Зеленського дратує намагання країн світу рятувати Україну від вторгнення Росії

Знаєте, не важливо, як він там слова у фрази тулив на останній пресконференції. Фахові перекладачі зібрали то докупи і протранслювали максимально ідентично сказаному, але людською мовою. Навіть не сумніваюсь.

Важливо, що ця особа одномоментно знищила всі дипломатичні напрацювання. В той час, коли країни НАТО згуртувалися як ніколи, щоб протистояти страшному монстрові. В той час, коли ці країни вливають купу грошей в Україну вже без всяких умов. В той час, коли країни переміщують частини армій ближче до наших кордонів. В той час, коли загострення небачене з часів холодної війни. В той час, коли сусідні країни планують і говорять про плани прийому у себе мільйонів біженців.

А воно сидить собі і просторікує: ну так візьміть нас у НАТО! Не хочете? Ну так і скажіть! Загроза перебільшена. Україна не "Титанік", дипломати не мають покидати нас ("Титанік" теж, до речі, спочатку був і прекрасно тримався на воді). Ймовірність атаки така сама, як у 2021 році. Дайте грошей, нам треба ще 5-6 мільярдів. Я як президент можу мати секрети навіть від Байдена!

Зеленський так і не називає Росію агресором. Максимум – "сусідня держава". І все виклянчує зустріч із Путіним.

Дві людини зараз розповідають без втоми, що США сіє паніку – це президент України і голова зовнішньополітичного відомства РФ

Дві людини зараз розповідають без втоми, що США сіє паніку – це президент України Володимир Зеленський і голова зовнішньополітичного відомства РФ Сергій Лавров. Прямо в унісон.

Ні, він не дурень. Він ворог. Або абсолютно хвора людина. Неосудна.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі